Kontakt os nu 75 11 67 19

Vinduespudser i Vejle

Søger du en seriøs og dygtig vinduespudser til vinduespudsning i Vejle, så ring til Spar-2 Vinduespolering.

Kontakt os på telefon 75 11 67 19 eller mobil 40 11 67 19 og aftal tid for vinduespudsning allerede idag.

Spar-2 udfører alle former for vinduespudsning og vinduespolering i Vejle. Vi har et erfarent og professionelt team af dygtige medarbejdere, der leverer kvalitet til tiden. I Vejle pudser vi både ved jorden og i højden, da vi har vore egne lifte, der kan nå op til og med 7. sal.

Med over 40 års erfaring i branchen er høj kvalitet en selvfølge for os. Hos Spar-2 vinduespolering er en aftale en aftale og vi lægger vægt på at udføre vores job med engagement og omtanke.

Spar-2 – vi vil være din foretrukne vinduespudser i Vejle

Med Spar-2 som din vinduespudser i Vejle kan du forvente at aftaler overholdes, medarbejdere der fleksible og leverer et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information

DET STARTEDE MED LIFTEN

Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. For eksempel har vi nogle boligblokke med fem etager, hvor man ikke så godt kan komme til med liften. Her anvender Spar 2 deres miljøsystem til vinduespolering. Og det er både miljøvenligt og nænsomt ved beplantningen. Vi har besøg af Spar 2 hver 14. dag, og vi har et rigtig godt samarbejde.

Carsten Themsen
Driftsleder, Boligforeningen Beringsgården i Horsens
Ved ikke hvor tit de kommer

Jeg er meget tilfreds med deres arbejde – men jeg kan på stående fod ikke huske, hvor tit de kommer. Det bekymrer jeg mig ikke om. Vi bor på havnen i Esbjerg, og det er hårdt ved vinduerne, så de skal bare være rene og pæne – og det sørger Spar 2 for. Jeg behøver ikke at interessere mig mere for det, efter at vi har lavet vores aftale. Jeg er specielt imponeret over deres Spar-2-system, der faktisk kan nå alle vore vinduer i den 4 etager høje bygning.

Finn Dam
Økonomiansvarlig, 3F i Esbjerg
ALT PÅ RETTE PLADS

Spar 2 gør et flot og ordentlig stykke arbejde både ude og inde. Alt, hvad de er nødt til at flytte fra vindueskarmene, står altid på rette plads igen bagefter, så man faktisk ikke kan se, at de har været her. Altså bortset fra at vinduer og karme er helt rene!

Annette Vallentin
Skandinavisk indkøbschef, Air Liquide Danmark A/S
bubble