Kontakt os nu 75 11 67 19

Vinduespudser i Odense

Er du på udkig efter en professionel vinduespudser i Odense? Lad os sørge for at dine rene vinduer sender et positivt signal og får dine lokaler til at fremtræde lyse og indbydende.

Kontakt os på telefon 75 11 67 19 eller mobil 40 11 67 19 med det samme og book tid for vinduespudsning.

Spar-2 udfører alle former for vinduespudsning og vinduespolering i Odense, med et erfarent og professionelt team af dygtige medarbejdere.

Vi har over 40 års erfaring inden for vinduespolering og vi pudser både ved jorden og i højden, da vi har vore egne lifte. Spar-2 vinduespolering er din garanti for god service og rene vinduer. Andet ville vi ikke byde vore kunder.

Spar-2 – din vinduespudser i Odense

Vælger du os som din vinduespudser i Odense er du garanteret aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information.

Ved ikke hvor tit de kommer

Jeg er meget tilfreds med deres arbejde – men jeg kan på stående fod ikke huske, hvor tit de kommer. Det bekymrer jeg mig ikke om. Vi bor på havnen i Esbjerg, og det er hårdt ved vinduerne, så de skal bare være rene og pæne – og det sørger Spar 2 for. Jeg behøver ikke at interessere mig mere for det, efter at vi har lavet vores aftale. Jeg er specielt imponeret over deres Spar-2-system, der faktisk kan nå alle vore vinduer i den 4 etager høje bygning.

Finn Dam
Økonomiansvarlig, 3F i Esbjerg
ALT PÅ RETTE PLADS

Spar 2 gør et flot og ordentlig stykke arbejde både ude og inde. Alt, hvad de er nødt til at flytte fra vindueskarmene, står altid på rette plads igen bagefter, så man faktisk ikke kan se, at de har været her. Altså bortset fra at vinduer og karme er helt rene!

Annette Vallentin
Skandinavisk indkøbschef, Air Liquide Danmark A/S
DET STARTEDE MED LIFTEN

Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. For eksempel har vi nogle boligblokke med fem etager, hvor man ikke så godt kan komme til med liften. Her anvender Spar 2 deres miljøsystem til vinduespolering. Og det er både miljøvenligt og nænsomt ved beplantningen. Vi har besøg af Spar 2 hver 14. dag, og vi har et rigtig godt samarbejde.

Carsten Themsen
Driftsleder, Boligforeningen Beringsgården i Horsens
bubble