Kontakt os nu 75 11 67 19

Vinduespudser Horsens

Spar-2 udfører alle former for vinduespudsning i Horsens og omegn. Vi har  erfarne og dygtige medarbejdere, der sørger for at dine vinduer er rene, så du altid sender et positivt signal og dine lokaler fremtræder lyse og indbydende.

Vi leverer høj kvalitet nu og i de over 40 år vi har været i branchen. Hos Spar-2 vinduespolering er en aftale en aftale også i Horsens. Vi pudser både ved jorden og i højden, da vi har vore egne lifte, der kan nå helt op til og med 7.sal.

Med Spar-2 som din vinduespudser i Horsens kan du forvente:

Aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information eller ring på telefon 75 11 67 19 / mobil 40 11 67 19 med det samme og book allerede idag.

Ved ikke hvor tit de kommer

Jeg er meget tilfreds med deres arbejde – men jeg kan på stående fod ikke huske, hvor tit de kommer. Det bekymrer jeg mig ikke om. Vi bor på havnen i Esbjerg, og det er hårdt ved vinduerne, så de skal bare være rene og pæne – og det sørger Spar 2 for. Jeg behøver ikke at interessere mig mere for det, efter at vi har lavet vores aftale. Jeg er specielt imponeret over deres Spar-2-system, der faktisk kan nå alle vore vinduer i den 4 etager høje bygning.

Finn Dam
Økonomiansvarlig, 3F i Esbjerg
DET STARTEDE MED LIFTEN

Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. For eksempel har vi nogle boligblokke med fem etager, hvor man ikke så godt kan komme til med liften. Her anvender Spar 2 deres miljøsystem til vinduespolering. Og det er både miljøvenligt og nænsomt ved beplantningen. Vi har besøg af Spar 2 hver 14. dag, og vi har et rigtig godt samarbejde.

Carsten Themsen
Driftsleder, Boligforeningen Beringsgården i Horsens
ALT PÅ RETTE PLADS

Spar 2 gør et flot og ordentlig stykke arbejde både ude og inde. Alt, hvad de er nødt til at flytte fra vindueskarmene, står altid på rette plads igen bagefter, så man faktisk ikke kan se, at de har været her. Altså bortset fra at vinduer og karme er helt rene!

Annette Vallentin
Skandinavisk indkøbschef, Air Liquide Danmark A/S
bubble