Kontakt os nu 75 11 67 19

Vinduespudser i Esbjerg

Hos Spar-2 kan du få alle former for vinduespolering og vinduespudsning i Esbjerg. Vi har et professionelt team af dygtige medarbejdere. Med over 40 års erfaring i branchen er høj kvalitet en selvfølge for os.

Vore medarbejdere gennemgår løbende kvalitetsudvikling, undervisning i miljøhensyn og godt arbejdsmiljø. Til gavn for både os og vore kunder.

Hos Spar-2 vinduespolering er en aftale en aftale og vi lægger vægt på at udføre vores job med engagement og omtanke. Andet ville vi ikke byde vore kunder.

Spar-2 – din vinduespudser i Esbjerg

Med Spar-2 som din foretrukne vinduespudser i Esbjerg kan du forvente:

  • Aftaler der overholdes,
  • fleksible medarbejdere
  • og et højt serviceniveau.

Vi er din garanti for god service og professionel vinduespudsning i Esbjerg. Kontakt os for mere information

Ved ikke hvor tit de kommer

Jeg er meget tilfreds med deres arbejde – men jeg kan på stående fod ikke huske, hvor tit de kommer. Det bekymrer jeg mig ikke om. Vi bor på havnen i Esbjerg, og det er hårdt ved vinduerne, så de skal bare være rene og pæne – og det sørger Spar 2 for. Jeg behøver ikke at interessere mig mere for det, efter at vi har lavet vores aftale. Jeg er specielt imponeret over deres Spar-2-system, der faktisk kan nå alle vore vinduer i den 4 etager høje bygning.

Finn Dam
Økonomiansvarlig, 3F i Esbjerg
ALT PÅ RETTE PLADS

Spar 2 gør et flot og ordentlig stykke arbejde både ude og inde. Alt, hvad de er nødt til at flytte fra vindueskarmene, står altid på rette plads igen bagefter, så man faktisk ikke kan se, at de har været her. Altså bortset fra at vinduer og karme er helt rene!

Annette Vallentin
Skandinavisk indkøbschef, Air Liquide Danmark A/S
DET STARTEDE MED LIFTEN

Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. For eksempel har vi nogle boligblokke med fem etager, hvor man ikke så godt kan komme til med liften. Her anvender Spar 2 deres miljøsystem til vinduespolering. Og det er både miljøvenligt og nænsomt ved beplantningen. Vi har besøg af Spar 2 hver 14. dag, og vi har et rigtig godt samarbejde.

Carsten Themsen
Driftsleder, Boligforeningen Beringsgården i Horsens
bubble