Kontakt os nu 75 11 67 19

Vinduespolering

Rene vinduer sender et positivt signal og får dine lokaler til at fremtræde lyse og indbydende. Spar 2 udfører vinduespolering i Jylland og på Fyn, med et erfarent og professionelt team af dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder professionel vinduespolering til både private og virksomheder i blandt andre følgende byer på Fyn og Jylland

EsbjergHorsensOdense, Vejle, Vejen, Kolding, Ribe, Tønder, Tinglev, Sønderborg, Aabenraa, Skærbæk, Kruså, Bredebro, Bramming, Holsted, Varde, Haderslev og Fredericia, samt de omkringliggende byer.

Uanset hvor på Fyn eller Jylland du befinder dig, så kontakt os på tlf. 75 11 67 19 eller 40 11 67 19 book vinduespolering nu. 

Med over 40 års erfaring i branchen er høj kvalitet en selvfølge for os. Vore medarbejdere gennemgår løbende kvalitetsudvikling, undervisning i miljøhensyn og godt arbejdsmiljø. Til gavn for både os og vore kunder.

Hos Spar 2 er en aftale en aftale og vi lægger vægt på at udføre vores job med engagement og omtanke. Andet ville vi ikke byde vore kunder.

Med Spar 2 kan du forvente

Professionel vinduespolering, aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information.

DET STARTEDE MED LIFTEN

Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. For eksempel har vi nogle boligblokke med fem etager, hvor man ikke så godt kan komme til med liften. Her anvender Spar 2 deres miljøsystem til vinduespolering. Og det er både miljøvenligt og nænsomt ved beplantningen. Vi har besøg af Spar 2 hver 14. dag, og vi har et rigtig godt samarbejde.

Carsten Themsen
Driftsleder, Boligforeningen Beringsgården i Horsens
ALT PÅ RETTE PLADS

Spar 2 gør et flot og ordentlig stykke arbejde både ude og inde. Alt, hvad de er nødt til at flytte fra vindueskarmene, står altid på rette plads igen bagefter, så man faktisk ikke kan se, at de har været her. Altså bortset fra at vinduer og karme er helt rene!

Annette Vallentin
Skandinavisk indkøbschef, Air Liquide Danmark A/S
Ved ikke hvor tit de kommer

Jeg er meget tilfreds med deres arbejde – men jeg kan på stående fod ikke huske, hvor tit de kommer. Det bekymrer jeg mig ikke om. Vi bor på havnen i Esbjerg, og det er hårdt ved vinduerne, så de skal bare være rene og pæne – og det sørger Spar 2 for. Jeg behøver ikke at interessere mig mere for det, efter at vi har lavet vores aftale. Jeg er specielt imponeret over deres Spar-2-system, der faktisk kan nå alle vore vinduer i den 4 etager høje bygning.

Finn Dam
Økonomiansvarlig, 3F i Esbjerg
bubble