Kontakt os nu 75 11 67 19

Rengøring af solceller

Vidste du, at dine solcellepaneler ikke er selvrensende? Og vidste du, at jævnlig rengøring af solceller er afgørende for solcellernes ydeevne?


Har du solceller på dit tag, nyder du godt af solens stråler, når de omsættes til el. Solcellernes ydeevne kan imidlertid falde med 20%, når dine solcellepaneler bliver snavsede. Og det bliver de. Netop derfor er rengøring af solceller vigtigt for omfanget af din egenproduktion af el og for solcellernes holdbarhed.

Hvordan bliver solceller snavsede?

Dine solcellepaneler bliver snavsede, fordi vinden blæser lag af snavs som pollen, støv og sod rundt i luften. Regnvandet skyller en del af snavset væk fra solcellerne, men regndråber indeholder også partikler, som ophober sig på panelerne. Har du bil, kender du sikkert problematikken: Din bil bliver ikke fuldkommen ren af at stå udenfor i regnvejr.

Når snavs og partikler ophober sig og bliver siddende på solcellepanelerne, dannes der en skyggeeffekt, som netop nedsætter solcellepanelernes ydeevne.

Hjælp til rengøring af solceller?

Hos Spar 2 hjælper vi dig gerne med rengøring af solceller. Vi vasker dine solcellepaneler med teleskopstænger og bruger altid 100 % rent vand. Det betyder, at vandet er renset for kalk, okker og andre urenheder, der ellers vil ophobe sig på solcellerne. Vi undgår samtidig kalkaflejringer på solcellepanelerne, som også nedsætter deres ydeevne.

Når vi bruger 100% rent vand ved solcellevask, bliver vandet aggressivt over for snavset. Det er grunden til, at de rensede solceller tørrer pletfrit ind, uden at rester af kalk og andet snavs bliver siddende.

Byer hvor vi tilbyder rengøring af solceller

Esbjerg, Horsens, Vejle, Odense, Vejen, Kolding, Ribe, Tønder, Tinglev, Sønderborg, Aabenraa, Skærbæk, Kruså, Bredebro, Bramming, Holsted, Varde, Haderslev, Fredericia, samt de omkringliggende byer.

Med Spar 2 kan du forvente

Professionel solcellevask, aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information.

bubble