Kontakt os nu 75 11 67 19

Opsætning af dueværn

Duer samler sig på steder de synes godt om. De kan være støjende og sviner meget. Er du plaget af duer, kan vi hjælpe dig med at opsætte dueværn. Dueværn skader ikke fuglene, men får dem blot til at flytte bosted, så de ikke generer dig længere. 

Til tagrender laver vi vores egne dueværn, da det er vores erfaring at dem man kan købe er for høje og derfor knækker af, når vi renser tagrender – og vores koster naturligvis ikke mere.

Forebyg inden problemerne opstår

Du kan også komme problemet i forkøbet og sætte værn op inden duerne kommer. Dueværn kan opsættes så de beskytter afsatser, vindueskarme, altaner, skorstene og tagrender. Når først dueværnet er sat op behøver du ikke længere bekymre dig om dem, da de er meget robuste. De kan næsten ikke ses på afstand, så de skæmmer således ikke bygningens udseende. Tværtimod skåner de bygningen mod snavset fra duerne.

Vi har løsninger både til private, erhverv og boligforeninger.

Byer hvor vi tilbyder opsætning af dueværn

Esbjerg, Horsens, Vejle, Odense, Vejen, Kolding, Ribe, Tønder, Tinglev, Sønderborg, Aabenraa, Skærbæk, Kruså, Bredebro, Bramming, Holsted, Varde, Haderslev og Fredericia, samt de omkringliggende byer.

Med Spar 2 kan du forvente

Professionel opsætning af dueværn, aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene tagrender. Kontakt os for mere information

bubble