Kontakt os nu 75 11 67 19

Træfældning i Jylland og på Fyn

Når du fælder et træ, er det virkelig vigtigt, at sikkerheden har højeste prioritet.

Træfældning kan være risikabelt. Hos Spar 2 tilbyder vi derfor fældning af træer og topkapning både i Jylland og på Fyn.

Fældning af træer udføres altid så skånsomt som muligt. Vi fælder træer i byer og på landet og tager naturligvis hensyn til bebyggelse og beplantning.

Har du haft stormskade, kommer vi gerne og hjælper med at fælde og fjerne dit træ. Vi fælder og fjerner træer for både private og virksomheder.

Topkapning fra lift

Skal du have fældet høje og vanskelige træer, tilbyder vi topkapning fra lift. Vi skærer grenene af træet på vej op med liften. Når vi er kommet op til toppen, skærer vi stammen i stykker, indtil vi er helt nede igen. På den måde undgår du at træet beskadiger noget ved fældningen.

Byer hvor vi tilbyder fældning af træer

Esbjerg, Horsens, Vejle, Odense, Vejen, Kolding, Ribe, Tønder, Tinglev, Sønderborg, Aabenraa, Skærbæk, Kruså, Bredebro, Bramming, Holsted, Varde, Haderslev og Fredericia, samt de omkringliggende byer.

Ring til os!

Har du brug for hjælp til træfældning i Jylland eller på Fyn? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på fældning af træer eller topkapning? Ring til os!

Vi er ikke længere væk end et opkald. 

bubble