Kontakt os nu 75 11 67 19

Spar 2 strækker sig længere for dig

Se vores korte profilvideo her

Stor erfaring

Hos Spar 2 har vi over 40 års erfaring med vinduespolering og vore medarbejdere leverer en ensartet, høj kvalitet. Med vores store erfaring har vi løst et væld af forskelligeartede opgaver. Vi er en stabil og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der lægger stor vægt på at holde vores aftaler, både med hensyn til den aftalte ydelse og den aftalte tid.

Høj fleksibilitet

Selv om vi er rigtig gode til at planlægge vores opgaver, kan der opstå tilfælde hvor der er behov for at rykke hurtigt ud. Det kan vi hos Spar 2, hvor vi har meget kort reaktionstid på akutte opgaver. Indenfor alle vores ydelser: vinduespolering, liftudlejning, facaderens, rensning af tagrender, dueværn, rengøring af solceller og fældning af træer.

Højt serviceniveau

Det er ofte den lille ekstra service, der gør at man som kunde har en god oplevelse. Det ved vi hos Spar 2 og derfor gør vi os altid umage med at yde den bedst mulige service i alt hvad vi gør. Lige fra at være fleksible og imødekommende, til at tilpasse os individuelle aftaler.

Miljørigtig arbejde

For os giver det god mening at skåne miljøet og behandle vores omgivelser godt. Af samme grund gør vi en stor indsats for at arbejde miljørigtigt. Med Spar 2 får du en meget nænsom behandling af vinduer og bygningsdelene, idet vi ikke benytter rengøringskemikalier i vores Spar 2 system. Samtidigt minimerer vi så vidt muligt brugen af kemikalier og sæbe i vore andre services.

Individuelle løsninger

Alle kunder har forskellige behov. Derfor aftaler vi altid individuelt hvordan samarbejdet skal foregå, så forløbet passer dig bedst muligt. Vi kan udføre vores ydelser med et fast interval eller fra gang til gang, på specielle tidspunkter eller med hensyntagen til specielle ønsker.

Aftaler der overholdes

Det giver måske sig selv, men vi har set mange eksempler gennem tiderne på samarbejdspartnere, der ikke overholder aftalerne og slækker på ydelserne. Det kan vores kunder ikke være tjent med, derfor gør vi en stor indsats for at overholde vores aftaler, både med hensyn til økonomi, tid og ydelser.

Miljøpolitik

I Spar-2 Polering ApS vil vi arbejde for at miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter og serviceydelser løbende reduceres og sikre at vi overholder lovmæssige krav. Hos Spar-2 Polering ApS forventer vi, at vi alle sammen udviser miljøbevidsthed og aktivt søger at belaste miljøet mindst muligt til gavn for miljøet, Spar-2 og vore medarbejdere.

Grønnere virksomhed

Vi er påbegyndt vores rejse mod at blive en grønnere virksomhed. Vores CO2-regnskab viser os, hvor vi skal være bedre. Nu starter arbejdet med at sænke vort CO2 aftryk.

bubble