Kontakt os nu 75 11 67 19

Algebehandling af tage og fliser

Vi står nede på jorden og sprøjter algebehandlingen ud over taget. Der er derfor ingen fare for ødelagte tagsten.
Når taget har fået algebehandling ordner naturen resten. Nogle gange virker det med det samme, andre gange kan der gå længere tid. Vi anvender naturligvis miljøgodkendte midler.

Fliserensning er et must, hvis du gerne vil blive ved med at have pæne fliser.

Rensning af dine havefliser er imidlertid hårdt for flisernes overflade. Netop derfor er forebyggende algebehandlinger af havefliserne lige så vigtige som en fliserens.

Med tiden bliver dine havefliser angrebet af alger og mos. Det betyder, at dine fliser får en grøn og grålig overflade, som giver dem et kedeligt udtryk. Heldigvis er der hjælp at hente! Vi tør nemlig godt sige, at vi er rigtig gode til fliserens – og vi vil meget gerne hjælpe dig!

Hjælp til rensning af havefliser?

Hos Spar 2 tilbyder vi højtryksrensning af havefliser. Rensningen løsner både mos, alger og andet snavs. Fordi dine fliser bliver mere modtagelige for snavs og alger ved rensningen, tilbyder vi også at imprægnere havefliserne efter rensning, så overfladen forsegles.

Imprægneringen får fliserensningen til at holde længere

Algebehandlinger er en forebyggende måde at holde alger og mos væk fra fliserne. Er dine fliser nye, anbefaler vi en Spar 2 algebehandling 2 gange om året. På den måde udskyder vi højtryksrensningen længst muligt.

Har du ældre fliser er en højtryksrensning af fliserne ofte nødvendig for at fjerne al snavs, alger og mos. Efterfølgende anbefaler vi en algebehandling og herefter algebehandling 2 gange om året, så algerne bekæmpes og fliserne ikke skal renses så ofte.

Byer hvor vi tilbyder algebehandling

Esbjerg, Horsens, Vejle, Odense, Vejen, Kolding, Ribe, Tønder, Tinglev, Sønderborg, Aabenraa, Skærbæk, Kruså, Bredebro, Bramming, Holsted, Varde, Haderslev, Fredericia, Skanderborg, Aarhus, Randers, Juelsminde og Odder, samt de omkring liggende byer.

Med Spar 2 kan du forvente

Professionel algebehandlinger, aftaler der overholdes, fleksible medarbejdere og et højt serviceniveau. Vi er din garanti for god service og rene vinduer. Kontakt os for mere information.

bubblemedia